Ringkäik sisustuspoes: ostjaid paelub nägus väikemööbel

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sisustuspood-kohvik HomeArt Telliskivi loomelinnakus tähistab sünnipäeva: Postimehe koduportaal käis sel puhul uudistamas, mida pakutakse ja millised on poe suurimad müügigihitid.

Poe looja Kairit Potisepa sõnul soovivad ostjad enim nägusat ja soodsat väikemööblit: hea minek on redelriiulitel, lauakestel, nagidel. «Taaskasutus on samuti hinnas,» tõdes ta. HomeArtist võibki leida ka põnevaid uue elu saanud tooteid - näiteks püüab pilku valge retrogrill, mida vajadusel saab ka elektriga tööle panna.

Domineerib põhjamaine minimalism, mille ostjad Kairiti sõnul väga hästi vastu on võtnud, samuti naturaalsed toonid ja materjalid. Hea minek on ka õpetliku sõnumiga erinevatel tahvlitel.

Suve hitiks on kindlasti paberkaunistused ja erinevad laternad. HomeArti üks põnevamaid leide on päikesepatareiga latern: päeval kogub see endasse soojust ja valgust, et siis õhtuhämaruses helendada. Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles