Kohus saatis juhiloata roolijoodiku kuuks ajaks arestimajja

Nele-Mai Olup
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arest.
Arest. Foto: SCANPIX

Korduvalt liiklusrikkumisi toime pannud mees asub täna karistusena kandma talle Pärnu maakohtu poolt määratud 30-päevast aresti.

Kuressaare politsei tabas maikuus autoroolist juhtimisõiguseta ja alkoholi tarvitanud 25-aastase mehe, kes sõidutas mitut inimest kaubikus, mis ei olnud ette nähtud inimeste vedamiseks, teatas politsei- ja piirivalveamet.

Juhtumi osas alustati väärteomenetlust. Meest on varem viiel korral samalaadsete rikkumiste eest karistatud nii rahatrahvi kui ka arestiga.

16. juunil Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumajas toimunud istungil taotles Kuressaare politseijaoskond mehe karistamist 30-ööpäevase arestiga. Kohtunik pidas taotlust põhjendatuks ja täna asub mees karistust kandma.

Kuressaare politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Kaido Vahteri sõnul on ehk sel moel üks potentsiaalne vääritikäituja pühadeaegses liikluses vähem. «Purjuspäi ja juhtimisõiguseta inimese istumisele autorooli ei ole mingit õigustust ega vabandust. Kui märkate, et keegi üritab lubamatus seisundis sõitma asuda, siis sekkuge otsustavalt ja vajadusel kutsuge politsei. Üheskoos saame tagada, et pühad mööduks turvaliselt ja õnnetusi ei juhtuks,» ütles Vahter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles