Sõbralt Sõbrale korraldab heategevusliku laada

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Homme kell 16 -21 leiab Raekoja platsil aset projekti «365 – iga päev ühele lapsele sünnipäev» heategevuslik laat, kus Sõbralt Sõbrale kaupluste personal müüb Eestist korjatud riideid, jalanõusid, mööblit ja ka näiteks kodukaupa.

Saadud müügituluga korraldatakse aasta jooksul meeldejääv sünnipäevapidu nendele Eesti lastele, kellel tähtpäev jääb majanduslikel põhjustel sõprade seltsis tähistamata.

Projekti rahastatakse selle ühe eestvedaja Henri Lehtsaare sõnul kampaania «Hoolime koos!» vahenditest, mille käigus on Eesti inimestel võimalus kodus kasutult seisvaid asju annetusena Sõbralt Sõbrale poodidesse müüki tuua. Heategevusliku laada eesmärgiks on tema sõnul aga projektile suurema tähelepanu tõmbamine.

«Eestist toodud kaup on meil eraldi kaubaartiklina ja peame selles osas eraldi müügiarvestust. Saadud tulust me aastaringselt finantseerime seda projekti,» kinnitas Lehtsaar. Ta lisas, et sünnipäevadega plaanitakse alustada augustikuus.

Homsel laadal on üleval ka suur lava ning heategevusliku kontserti annab Eesti Laulul tuntust kogunud Daniel Levi. Telgiga on väljas ka Tartu loodusmaja, kes pakub lastele põnevaid tegevusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles