Rahvusvaheline interdistsiplinaarne festival Kultuuritolm toob kultuursed inimesed kokku juba seitsmendat aastat

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurifestival Kultuuritolm 2015
Kultuurifestival Kultuuritolm 2015 Foto: promo

10. ja 11. juulil toimub Tallinnas, Telliskivi loomelinnakus interdistsiplinaarne kunsti- ja muusikafestival Kultuuritolm. Juba seitsmendat aastat aset leidev linnafestival toob kokku muusikuid, luuletajaid, tantsijaid ja kunstnikke üle kogu laia ilma.

Festival stardib reedel 10. juulil kell 19:00 Tour d´öö rattamatkaga Telliskivi Loomelinnakust ja kulgeb üle linna läbi erinevate punktide, kus toimuvad kontserdid ja performance’id. Kell 22:00 suubub ratturseltskond tagasi Loomelinnakusse, kus Henri Hüti performance “The Perfect moment” avab pidulikult festivali.

Tuntumatest muusikutest astuvad üles eesti indiepopi kroonikandja Marten Kuningas ja Miljardid, hip-hopi täht tulevikust TOMMY CASH, islandi teknobossid EXOS JA BJARKI, soome psühhedeelse roki bänd BLACK LIZARD, romantilised anarchorokkarid VENNASKOND, indiesaurus ANS. ANDUR, Sankt-Peterburi analoog-dub duo ADUBTROS jpt.

Foto: Timo Titma

Lisaks eriilmelisele muusikute paletlile kosutab hinge paranoia kirjastuse performance-progamm, mille raames astub üles jaapani performance-kunstnik MARIA JIKU 888, Kalifornia juurtega multimees STEVE VANONI, New Yorgi helikunstnik DORA BLEU, populaarne digiluuleõhtu DIGITAL POETRY SLAM ja palju muud huvitavat.

Laupäeval 11. juulil on terve päev kõigile tasuta avatud moe- ja plaaditäikaga HOMELESS COUTURE, mida saadab põnev kontsert-ja performance-programm.

Vaata lähemalt kodulehelt.

Sooduspassid on saadaval Piletilevis 5. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles