Coca-Cola viskas Wayne Rooney üle parda

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: SCANPIX

Inglismaa jagpallikoondise üks staare Wayne Rooney maksab kallist hinda prostituudiga lõbutsemise eest, kuna Coca-Cola katkestas temaga reklaamilepingu.

Nimelt loobus ettevõte kampaaniast, mille raames pidi vutistaari nägu kaunistama miljonit karastusjoogi purki ja pudelit, kirjutas Iltalehti.

Coca-Cola Atlanta peakontoris sooviti kampaaniale kriips peale tõmmata kohe, kui mehe tembud välja tulid, rääkis anonüümne allikas Daily Mailile.

Joogitootja Inglismaa esindusest suudeti aga asja niipalju siluda, et Rooneyga filmitud reklaamklipid jäävad siiski eetrisse.

Rooney esindajate sõnul on mehel endiselt Coca-Colaga kehtivad lepingud ja tema osaline kampaaniast välja viskamine ei mõjuta mehe positsiooni Coca-Cola ühe juhtiva jalgpallitähena.

Leping Coca-Colaga on Rooneyle väärt 600 000 Inglise naela ja lisaks sellele on mehel sponsorlepingud muuhulgas Nike’i, EA Sportsi ja Tiger õllega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles