Jõgeva poolt Tartusse sissesõit oli avarii tõttu häiritud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna umbes kella 14.53 paiku põrkasid Tartus Puiestee tänaval kokku sõiduautod Honda ja Chrysler. Üks inimene viidi tervisekontrolliks haiglasse.

Esialgsetel andmetel kaldus Hondat juhtinud 1948. aastal sündinud Ludmilla sirgel teel kesklinna suunas sõites vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu tulnud Chrysleriga, mida juhtis 1985.aastal sündinud Kritel, kinnitas Lõuna prefektuur.

Avariis sai Chrysleri juht viga ning ta viidi tervisekontrolliks haiglasse. Politsei selgitas, et autojuhid olid kained ja kasutasid turvavarustust nõuetekohaselt. Täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud väärteomenetluse raames.

Masinad olid kokku põrganud üsna suure hooga ning said arvestatavaid kahjustusi. Et avariilised autod blokeerisid kaherealise tänava mõlemad sõidusuunad, asus politsei kohapeal liiklust reguleerima. Päästjad puhastasid samal ajal asfaldi purunenud autodetailisest ning välja voolanud vedelikest.

Kella 16 paiku tõmmati Chrysler treilerauto peale. Seejärel viidi ära ka teine avariiline masin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles