Jookide korkide all leiduvad sõnumid ehmatavad kliente

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karastusjookide lettidel on palju valikut.
Karastusjookide lettidel on palju valikut. Foto: Elmo Riig / Sakala

Joogibränd plaanis kliente korkide all leiduvate sõnumitega küll naeratama panna, ent selle asemel ehmatas neid.

Ameeriklased on leidnud SoBe firma karastusjookide korkide alt meeleheitel abipalveid, kus on kirjas: «Aita mind, olen vangis SoBe tehases.»

Mitmed murelikud kliendid on pöördunud ettevõtte Facebooki lehele, küsides, kas sõnumid on tõesti pärit töölistelt, vahendab Business Insider. Ettevõte väitel on aga tegu naljaga ning pole põhjust muretseda, nimelt peaks korkidel leiduv abipalve andma joojale põhjuse naeratamiseks või mõttepausiks.

Joogibränd, mis kuulub Pepsile, vabandas oma Facebooki lehel mitmetähenduslike sõnumite eest.

«Meil on kahju, et sõnum põhjustas muret ja segadust, see polnud kindlasti meie eesmärgiks. Need kirjutised olid mõeldud selleks, et klient neid lugedes naerataks või teeks väike mõttepausi, samal ajal kui SoBe jooki tarbib,» kirjutas ettevõte.

Lisati, et plaanis on sõnumid eemaldada, ent see võib kauba ringluse ja juba olemasolevate laovarude tõttu aega võtta.

Sarnaseid intsidente, mis ei osutu tõepäraseks, on varasemaltki ette tulnud, aga on olnud ka juhtumeid, kus töölisi tõepoolest kuritarvitatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles