Juhan Aare filmile tellitakse ekspertiis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Aare.
Juhan Aare. Foto: Toomas Huik

Põllumajandusministeeriumi ametnike hinnangul oli Juhan Aare valmistatud kalanduse film ootuspärane, nüüd tellitakse filmile veel tehniline ekspertiis.

Möödunud nädalal ministeeriumisse jõudnud filmi sisu oli selle üle vaadanud ametnike hinnangul ootuspärane, kinnitas põllumajandusministeeriumi pressiesindaja Hindrek Riikoja.

Nüüd tellitakse sellele veel tehniline ekspertiis. «Et olla veendunud selles, et film vastaks kõigile nõuetele ja seda saaks näidata televisioonis,» põhjendas Riikoja. «Meil endal pole selleks hindamiseks piisavalt pädevust.»

Küsimusele, kas tehnilise ekspertiisi tellimine on tavapärane, ei osanud Riikoja vastata: «Me ei ole väga palju filme tellinud.» Ekspertiisiks algatatakse lähiajal hankemenetlus.

Eesti kalandusest rääkiv dokumentaalfilm «Eesti kuldkalakesed» telliti Juhan Aare firmalt Eesti Kultuurfilm OÜ 2007. aasta kevadel ja selle eest on raha juba makstud, ent filmi valmimine oli siiani veninud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles