Sindi väliujulas saab ujumisoskust täiendada

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi väliujula on hea koht kus ujumisoskust arendada.
Sindi väliujula on hea koht kus ujumisoskust arendada. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sindi väliujulas võivad soovijad juulikuus juhendaja näpunäidete järgi oma ujumisoskust arendada, kel ujumine selge, võib veemõnusid nautida omapead.

Pärnu spordikooli ujumisõpetaja Katrin Tammiku sõnul on kõik veelembesed inimesed oodatud. Praktilisi algtõdesid ujumisest annab ta nii väikestele kui ka suurtele. End varem kirja panema ei pea ja kõik, kel tahtmine paremini ujuma õppida, saavad seda teha priilt.

Meeles tasub pidada, et õpe toimub siis, kui Sindi väliujulas võib heisata rohelise lipu. Veetemperatuur peab olema rohkem kui 20 kraadi ja ilmastikuolud head.

Tingimused 2012. aastal taastatud ajaloolises supluskohas Pärnu jõel on igati kiiduväärt. Supelda saab basseinis, mis on piiratud ujuvsildadega ja millele omakorda on ehitatud redelpääsud. Külastajate teenindamiseks on kaldale paigaldatud riietuskabiinid, teisaldatav WC, pingid ja prügikastid. Rannavalve teenust osutavad vetelpäästjad.

Kas ka augustikuusse tunde planeeritakse, ei ole teada. Juulis toimuvate tundide kohta saab täpsemat infot Sindi linna koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles