HTC uusim ja suurim telefon One M9+ ikkagi jõuab ka Eesti turule

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HTC M9+
HTC M9+ Foto: HTC

Taiwani telefoni- ja arvutitootja HTC otsustas oma uue ja eelkäiaga võrreldes mitmeti täiustatud telefonimudeli One M9+ siiski Euroopas ja Põhja-Ameerikas turule tuua ja Eestis peaks see müüki jõudma augusti lõpus.

One M9+ on 5,2-tollise 2k ekraaniga ning üks esimesi telefone, mis kasutab võimsat 2,2 ghz Mediatek Helio X10 protsessorigt.Telefoni sisemälu maht on 32GB, mida saab laiendada microSD mälukaardi abil kuni 2TB. Mälu on 3 gb.

Seade töötab Androidi operatsioonisüsteemil ja HTC Sense’i kasutajaliidesel. One M9+ teeb pilti 20MP kaameraga ning muusikat saab kuulata või videosid vaadata HTC BoomSound helisüsteem 5.1 surround sound kanaliga kõlaritega, mis loodi koostöös Dolby Audioga.

Lisaks sellele on telefonil ka näpujälje lugeja, mis võimaldab telefoni lahti lukustada. HTC One M9+ tuleb müüki kolmes värvitoonis – hall, kuldne ja hõbedane/kuldne.

Veel aprillis teatas HTC, et ei plaani mudeliga Euroopas ja Põhja-Ameerikas turule tulla. Telefoni eeldatavaks hinnaks Eestis saab olema 799-829 eurot.

1997. aastal asutatud HTC tooteportfelli kuuluvad nutitelefonid ja tahvelarvutid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles