Prantsusmaa jahib endiselt pantvangikriisi järel relvastatud röövleid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud Villeneuve-la-Garenne'is.
Politseinikud Villeneuve-la-Garenne'is. Foto: SCANPIX

Prantsuse politsei otsib endiselt relvastatud röövleid, kellel õnnestus põgeneda Pariisi lähistel asuvast ostukeskusest, eriüksused on piirkonna sisse piiranud.

Kolm meest tungisid täna varahommikul Villeneuve-la-Garenne'is Qwartzi ostukeskuses Primarki kauplusse, üks röövel oli esialgsetel andmetel sama kaupluse töötaja, ütles tundmatuks jääda soovinud politseiallikas.

Esimese teate pantvangide võtmisest edastas teise allika andmetel üks kaupluse töötaja kella seitsme paiku hommikul sõnumiga oma kallimale.

Ostukeskus evakueeriti, kuid politsei teatel jäi kaupluse ruumidesse 18 töötajat, kellest osa olid röövlite käes vangis, osa aga oli ennast ära peitnud. Ostukeskuse ümbrus suleti liikluseks ja kohale toodi eriüksused. Kauplusse jäänud töötajad evakueeriti kella poole üheteistkümne paiku päeval, keegi vigastada ei saanud, teatas politsei.

Uurimisele lähedase allika teatel õnnestus röövlitel tõenäoliselt põgeneda, kuid läbiotsimine jätkub ostukeskuse lähistel. Politsei sõnul oli tõenäoliselt tegemist tavapärase röövi, mitte terroriaktiga.

Odavketi Primark Londoni esindaja kinnitas juhtunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles