Milliseid nimesid pannakse Tallinnas lastele enim?

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beebi.
Beebi. Foto: SCANPIX

Tallinnas sündis ajavahemikul aprilli algusest kuni juuli lõpuni 2073 last ning populaarsemate nimede tabelis on poiste seas enam eesti ja tüdrukute seas vene nimesid.

Populaarsemad poisslapse nimed olid nelja kuu jooksul sündinud laste seas Raepressi andmetel Nikita, Aleksandr, Artur, Mark, Martin, Oliver, Oskar ja Rasmus. Populaarsemad tütarlaste nimed olid Sofia, Anna, Polina, Maria, Laura, Sandra, Anastasia ja Viktoria.

Kõik Tallinna perekonnaseisuametis lapse sünni registreerinud tallinlased saavad linnavalitsuselt kingituseks sünnitunnistuse kaaned ning pudrukausi ja piimatassi. Originaalse maalinguga meened on kujundanud kunstnik Helina Tilk.

Tallinna elanikuks saab laps, kelle ema on lapse sünnihetkel rahvastikuregistris tallinlasena kirjas. Lisaks riiklikule sünnitoetusele toetab lapse sünni puhul vanemaid 5000 krooniga ka Tallinna linn.

Ajavahemikul aprilli algusest kuni juuli lõpuni sündis pealinnas 42 paari kaksuid ja ühed kolmikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles