Kõrvemaa Triatlonile tulevad tiitleid kaitsma Ailt ja Schmidt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Ailt.
Priit Ailt. Foto: Tõnis Kukk

Homme, 18. juulil toimuvale RMK Kõrvemaa Triatlonile on registreerunud rekordiliselt üle poole tuhande osaleja. Tiitlit asub kaitsma RMK Kõrvemaa Triatloni kolmekordne võitja Priit Ailt, kellele pakuvad konkurentsi Eesti triatloniparemikku kuuluv Urmas Utar ja RMK Kõrvemaa Nelikürituse mitmekordne võitja Allar Soo.

Naistest on peafavoriit möödunud aasta RMK Kõrvemaa Triatloni võitja Kairi Schmidt. Esikolmiku kohtadele pretendeerivad ka Kairi õde Sandra Schmidt, ülemöödunud aasta triatloni võitja Helin Pungas ja Nelikürituse mitmekordne võitja Heleri Kivil.

RMK Kõrvemaa Triatlonil tuleb läbida ca 350 meetrit ujudes, 22 km maastikurattal ja 4 km joostes. Aegviidu lähedal Soodla veehoidlas ja Kõrvemaa maastikul toimuv rahvatriatlon viiakse läbi kahes osas. Start triatlonile antakse Soodla veehoidla juurest, finiš on Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses. Esimene osa, kus stardivad naised, noored ja seeniorid, algab kell 10.00. Teises osas, algusega kell 13.30 antakse start meeste põhiklassile ning M40 vanuseklassile. Keskpäeval saavad lapsed osaleda lasteduatlonil Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles