Postimees teeb otseülekande merepäevade öölaulupeolt

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval kella 21-23 peetakse Lennusadamas Tallinna Merepäevade raames järjekordset öölaulupidu, mis oli eelmisel korral väga rahvarohke. Postimees teeb ürituselt otseülekande, mida saab vaadata siitsamast.

Sel aastal laulavad koos rahvaga Maarja-Liis Ilus, Uku Suviste, Merlyn Uusküla, Artjom Savitski, Elisa Kolk, Helen Adamson ja Desiree Mumm. Kellel pole võimalust öölaulupeole minna, võib jälgida selle otseülekannet Postimehe veebist.

Öölaulupeo külastajatele ja kõigile teistele merepäevadel osalejatele on korraldajatel vaid üks soovitus: «Tulge ilma autota või jätke oma sõiduk kusagile kaugemale!» Varasemate aastate kogemus näitab, et kui näiteks Lennusadama kõrvale suurde parklasse õnnestub ennast autoga veel kuidagi sisse pressida, siis sealt välja saamine osutub tõeliselt vaevarikkaks  ja aeganõudvaks protseduuriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles