Suhtlus.ee ja Hot.ee tõrked ei ole veel lahendust leidnud

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni suhtluskeskkondadega on probleeme.
Elioni suhtluskeskkondadega on probleeme. Foto: Erik Prozes / Postimees

Nädala alguses alanud Elioni suhtluskeskkondade tehniliste probleemide lahendamine on osutunud arvatust keerukamaks, siiski loodab Eesti Telekom nädalavahetuse jooksul taastada rikke-eelse olukorra.

«Elionil on juba kuuendat päeva järjest probleemid suhtlus.ee ja hot.ee'ga – ei saa kirju lugeda ega saata,» sõnas Postimehe tarbijatoimetuse poole pöördunud lugeja. Samuti viitas ta Eesti Telekomi kolmapäevasele lubadusele, kus sama päeva õhtuks lubati suhtluskeskkondade rike parandada.

Eesti Telekomi meediasuhete juhi Raigo Neudorfi sõnul on kõnealuse tõrke kõrvaldamine osutunud aeganõudvamaks, kui ettevõte ise alguses arvestas. «Nagu ka varem öeldud, tekkis riistvaralise rikke tõttu Suhtlus.ee ja Hot.ee meilikeskkondades ülekoormus, mistõttu on häiritud osade klientide meililiiklus,» märkis Neudorf.

Tema kinnitusel kolitakse hetkel mõjutatud kasutajaid ümber uude virtuaalserverisse, et taastada rikke-eelne olukord ja Elioni spetsialistid teevad kõik selle nimel, et probleemid nädalavahetuse jooksul kõrvaldada. «Elion tänab mõistva suhtumise eest ja vabandab tekkinud ebamugavuste pärast,» kostis Eesti Telekomi meediasuhete juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles