Traktorihankel lasub kahtlusevari

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traktorihankes masina millimeetri pealt paika pandud pikkus, kõrgus ja telgede vahekaugus klapivad täpselt Branson 5025c omadega.
Masina kõrguseks on hanke tingimustes märgitud 2500 mm, kliirensuks 352 mm ja kaaluks 2080 kg. Need näitajad erinevad veidi Branson 5025c omadest.
Traktorihankes masina millimeetri pealt paika pandud pikkus, kõrgus ja telgede vahekaugus klapivad täpselt Branson 5025c omadega. Masina kõrguseks on hanke tingimustes märgitud 2500 mm, kliirensuks 352 mm ja kaaluks 2080 kg. Need näitajad erinevad veidi Branson 5025c omadest. Foto: Kristjan Teedema, Artur Kuus

Tartu spordiväljakute hoolduseks sobib vaid selline traktor, mille pikkus on 3511 millimeetrit, laius 1650 ja telgede vahekaugus 1806 millimeetrit. Endine traktoriärimees leiab, et tegu on suunatud hankega, sest sobib ainult ühe tootja üks mudel.

Sihtasutus Tartu Sport kuulutas eelmisel nädalal välja hanke väiketraktori ja selle lisavarustuse soetamiseks kasutusrendi korras, tähtaeg on sel nädalal. Kuid hanke korraldamine praegusel kujul tekitab küsimusi.

«Nõudmised on kokku pandud ühe tootja ühe mudeli pealt, kui pikk ja lai peab see traktor olema. Hankes saab osaleda ainult üks masin,» ütles endine traktorimüüja Aare Tomson. Ta osutab ajalehele saadetud kirjas, et täpselt samasuguste näitajatega on traktor Branson 5025c.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles