Ettevõte käib päeval rannas ja õhtul teeb tööd

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtte suvekontoris töötanud Proeksperdi kvaliteediinsener Kunnar Kukk arvab, et suveks teise linna kolimine on hea viis töötajate motiveerimiseks.
Ettevõtte suvekontoris töötanud Proeksperdi kvaliteediinsener Kunnar Kukk arvab, et suveks teise linna kolimine on hea viis töötajate motiveerimiseks. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Juunikuu alguses teatas Eesti tarkvara- ja disainifirma Proekspert, et avab suveks oma töötajatele kontori Pärnus, mis on Eestis küllaltki ebatavaline ettevõtmine.

Muidu Tallinnas ja Tartus baseeruv ettevõte rendib kontoriruume Pärnus Munga ärimajas. Proeksperdi tegevjuht Marko Sverdlik selgitas, et nende ettevõte on juba aastaid lähtunud põhimõttest, et geograafilisel asukohal ei ole suurt tähtsust – tööd võiks teha seal, kus on kõige mugavam. Oluline on juhi sõnul seejuures, et klient oleks rahul, töötaja looks väärtust ning meeskonnatöö ja kommunikatsioon sujuks.

Seega teeb ettevõtte 125 töötajast umbes kümme protsenti sel suvel tööd suvekontoris. See ei tähenda, et nad veedavad seal kogu oma aja, vaid pigem toimub see vastavalt soovile ja võimalustele. Ööbimise korraldavad nad endale ise. Nagu teistes ettevõtte kontorites, on ka Pärnus võimalik sõba silmale lasta ja end välja puhata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles