Eriolümpial käib mäng võidu peale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel tegi Eesti korvpallikoondis maailmamängudeks trenni ning täna varahommikul asus 30-liikmeline Eesti delegatsioon teele Ameerika Ühendriikidesse.
Reedel tegi Eesti korvpallikoondis maailmamängudeks trenni ning täna varahommikul asus 30-liikmeline Eesti delegatsioon teele Ameerika Ühendriikidesse. Foto: Kris Süld / Sakala

Reede pärastlõunal tulid Võhma gümnaasiumi spordisaali korvpallurid, et teha viimane treeningmäng enne pikka sõitu Eriolümpia maailmamängudele Los Angelesse.

Eriolümpia on kõige suurem intellektipuudega inimeste spordiorganisatsioon: sellesse kuulub 177 riiki, nende hulgas ka Eesti. Sportmängud, millel osalevad intellektipuudega ja intellektipuudeta partnerid, koguvad üha enam populaarsust. Eesti tava- ja erisportlastest kokku pandud korvpallikoondises on kümme mängijat, kellest lõviosa moodustavad Viljandimaa poisid.

Koondis on koos mänginud aasta aega. Peatreener Kuuno Tiitus on Lahmuse koolis õpetaja ning ühtlasi pidanud seal kümmekond aastat korvpallitreeneri ametit. Ka tavakooli õpilased on talle tuttavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles