Linn loodab Tammsaare tee plaanitust kiiremini avada

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammsaare tee
Tammsaare tee Foto: Sander Ilvest

Linn loodab Tammsaare tee liiklusele plaanitust kiiremini avada, kuid seni soovitatakse Pärnu poolt tulijatele ümbersõitu mööda Liivalaia tänavat ja Tartu maanteed.

Tallinna transpordiameti peaspetsialisti Sergei Orehhovi sõnul plaanitakse Tammsaare tee võimalikult kiiresti liiklusele avada, ent karjuvat vajadust selleks hetkel ei ole, kuna ummikud seal sisuliselt puuduvad. «Käisin seal täna hommikul tipptunni ajal ja suurt probleemi ei ole. Peale raudteed on sisuliselt avatud kolm sõidurada, mis lähevad Tondi ristmikuni,» ütles Orehhov.

Liiklus plaanitakse siiski autojuhtide heameeleks taastada pärast asfaltkate on valmimist, väiksemad teetööd tehakse hiljem. Remonttööd peaks täielikult selleks aastaks lõppema augusti esimeseks pooleks.

Pärnu maanteelt Lennujaama poole sõita soovivatel autojuhtidel soovitab Orehhov kasutada marsruuti mööda Liivalaia tänavat ja Tartu maanteed. «Selle kohta paneme üles veel täiendava infotahvli,» lisas Orehhov

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles