Folgile tõtanud hääletajatel oli Virumaale palju asja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlusel osalemiseks peavad hääletajad kaasas kandma mobiiltelefoni, et neid oleks võimalik reaalajas jälgida. Samuti on kohustuslik teha igas peatuspaigas foto.
Võistlusel osalemiseks peavad hääletajad kaasas kandma mobiiltelefoni, et neid oleks võimalik reaalajas jälgida. Samuti on kohustuslik teha igas peatuspaigas foto. Foto: Erakogu

20.–23. juulil ääristasid Eestimaa teid hakkajad pöidlaküüdiga reisijad, kes panid oma võimed proovile hääletusvõistlusel “Kas tunned maad?”.

“Hääletusvõistluse korraldamisega püüame populariseerida hääletamist kui keskkonnasõbralikku liikumisviisi ning soovime tähelepanu pöörata Eestimaa kaunitele looduslikele ja kultuurilistele paikadele,” ütles Tartu üliõpilaste looduskaitseringi president Sandra Poks.

Lääne-Virumaale sattus läbimispunkte sel korral seitse: Eesti suurim rändrahn Ehalkivi, Vergi tuletorn, Friedrich Georg Wilhelm Struve meridiaankaare mõõtmise punkt, Põdrangu sovhoosi keskusehoone, Aaspere mõis, Äntu sinijärv ja Kunda Kukerpallimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles