Odavlennufirma keelab lennukites alkoholi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukipersonal.
Lennukipersonal. Foto: SCANPIX

Odavlennufirma RyanAir otsustas rakendada piiranguid Suurbritannia ja Ibiza vahelistele lennureisidele kaasavõetava alkoholi suhtes, et parandada nii reisijate kui ka lennukipersonali turvalisust.

«Klientide turvalisus ja mugavus on meie prioriteet. Oleme nõu pidanud nii reisijate kui lennujaamadega, seega on nüüdsest maksuvaba alkoholi lennukisalongi toomine keelatud,» ütles RyanAiri pressiesindaja.

Lennufirma hoiatab, et reisijad ei püüaks alkoholi varjatult kaasa tuua, sest turvaväravate juures tehakse vastavat kontrolli, vahendab The Local. Nende saadetud e-kirjas reisijatele seisis, et kogu käsipagas vaadatakse turvaväravate juures läbi ning kahtlase käitumisega inimesi kontrollitakse samuti.

Lennujaama poodidest ostetud korrektselt pakitud alkohol aga märgitakse väravas vastavalt ära ning lubatakse lennukisse äraantava pagasi koosseisus. Kui toode pole vastavalt pakitud, peab tooja sellest loobuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles