Kilk: sotside tegelik juht on ju Nestor

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Kilk.
Rein Kilk. Foto: Mati Hiis / SL Õhtuleht.

Ärimees Rein Kilk avaldas veendumust, et Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) tegelik juht pole ei erakonna senine esimees Jüri Pihl, ega esimeheks saada sooviv Sven Mikser, vaid SDE parlamendifraktsiooni esimees Eiki Nestor.

«Sotside tegelik juht on ju Eiki Nestor. Küsisin temalt eile presidendi kärajatel Pärnus ka Mikseri juuresolekul, et miks nüüd poiss ette lükatakse,» rääkis Kilk Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«Mikseri peamine puudus on tema liiga hea lastetuba. Kujutage teda ette valimisdebatis koos Andrus Ansipi, Mart Laari ja Edgar Savisaarega, kes valetavad ja demagoogitsevad,» ütles ajakirjanik Ainar Ruusaar.

«Näen asja taga sotside meediaspetsi Hannes Rummi kõrvu,» leidis Ruussaar. «Aga mida see juhivahetus praegu ikkagi annab sotsidele?»

«Protsentidega 70/30 võidab Nestori arvutuse järgi Mikser,» rääkis Kilk.

«Aga kolmas kandidaat Marianne Mikko on ju ka. Kuigi tema võtaks Moldova parlamendivalimistel rohkem hääli, kui sotside esimeheks kandideerimisel,» leidis Ruussaar.

«Mikko saab ilmselt alla saja hääle,» ennustas Kilk.

«Aga pikka aega väga murelikuna tundunud Eiki Nestorist oli reedel Pärnus saanud lõbus Nestor,» märkis Ruussaar.

«Tundub tõesti, et mäng on tehtud,» oli ka Kilk veendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles