Trepi parandamise viis tekitab küsimusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pool aastat kavandatud Uueveski trepi ümberehitus kukkus läbi, kuid nüüdseks on alustatud vana astmestiku rekonstrueerimist.
Pool aastat kavandatud Uueveski trepi ümberehitus kukkus läbi, kuid nüüdseks on alustatud vana astmestiku rekonstrueerimist. Foto: Kris Süld / Sakala

Uueveski trepe renoveerimiseks peatöövõtjat ei otsita, vaid tööd on jagatud neljaks lihthankeks, millest kahele on teinud parima pakkumise idee autori ettevõtte tütarfirmad.

Viljandi linnavalitsus on löönud Uueveski trepi parandamise neljaks osaks ja töödki juba käivad, kuigi eelviimase osa pakkumisi alles oodatakse ja neljanda osa pakkumiskutseid pole väljagi saadetud. Linn on leidnud, et kõige parem on trepi korrastajaid leida suunatud pakkumiskutsetega. Nii ei kuulutata riigihangete keskkonnas tööd kõigile potentsiaalsetele huvilistele väljagi, vaid saadetakse vähemalt kolmele firmale kutse esitada töö hind.

Tütarfirmade pakkumised

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles