Andres Sõber: komplekteerin Eesti meistermeeskonda 2016!

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber
Andres Sõber Foto: Mihkel Maripuu

KORVPALL. Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber jagab ennast sellel suvel EM-finaalturniiriks valmistuva Eesti rahvuskoondise ja koduklubi Rakvere Tarva vahel. Topeltkoormus ei vähenda aga sugugi suurele mehele omast optimismi ja bravuuri – mees lubab uuel hooajal teha oma meeskonnaga suuri tegusid.

«Komplekteerin Eesti meistermeeskonda 2016!» teatas eile oma Padaoru kodus koondise tegemistest puhkepäeva pidanud Sõber. «Giedrius Gustas tahab meile tagasi tulla, Robert Stumbris tuleb samuti tagasi, Reinis Strupovics on meil juba olemas, David Houghton jätkab, lisaks tulevad meile ennast näitama keskmängijad Leedust ja USAst.»

35-aastane Gustas pallis Tarvas tunamullu, eelmise hooaja veetis ta Leedu liiga põhiturniiril 6. koha saanud Dzukijai meeskonnas. 22-aastane Stumbris alustas möödunud hooaega samuti Tarvas, kuid detsembri alguses andis ta positiivse dopinguproovi, mis näitas kanepi tarvitamist. Uue hooaja alguseks peaks ta mängukeelust vabanema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles