Galerii: Weekend festival on alanud oodatust rahulikumalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu rannas esimest korda toimuv Weekend Festival Baltic on alanud üpriski rahulikult. Ümbritsev melu rannamõnusid nautivaid turiste ja kohalikke linlasi ei paista häirivat ja kõik kulgeb nagu plaanitud.

Pealtnäha tundub, et kardetud rahvamasse pole veel randa jõudnud. Inimesi sagib siin-seal, kuid festivaliala on külastajatega küllaltki hõredalt kaetud. Ka baarilettide ümbruses laiutab tühjus ja töötajad ootavad kannatamatult peagi algavat tormijooksu kesvamärjukese järele. Siiani on nõudlus olnud leebelt öeldes väike.

Muusikanautlejatele eraldatud rannaalalt leiab peale arvukate söögi- ja joogiputkade tivoliatraktsioone, festivalinänni pakkuvaid kioskeid ja pildistamistelgi, kus soovijatele foto näol ilus mälestus kingitakse.

25000 pileti soetanust on kuuma ilma trotsima jõudnud tuhatkond muusikahuvilist, kes põnevusega õhtu peaesinejat Tiestot ootavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles