Videosari loomade varjupaigast: toakass Findus nurub pai

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna on võimalus tutvuda umbes kaheaastase kassiga Findus, kes leiti Tartu Kivilinna gümnaasiumi juurest ja on varjupaigas juba aprillikuust.

Varjupaiga töötaja Rait Talisoo iseloomustab Findust kui sotsiaalset ja sõbralikku kiisupoissi, kes tuleb nurub ise pai, kuid sülekass päris ei ole.

Findus elaks parema meelega korteris, kuna välismaailm tundub tema jaoks hirmutav. Ta soovik endale sellist peret, kus oleks inimestel aega temaga veidi ka tegeleda, kuna ta otsib ka ise kontakti.

Findus sobib kokku ka teiste kassidega, koertega ta kokku puuutunud ei ole olnud. Kui teine loom on kodus olemas, saab loomi koos ka proovida, kuid sellisel juhul peavad loomal olema tehtud kõik vajalikud protseduurid.

Tartu Postimees alustas mais uut lugude sarja, mis tutvustab iga nädal ühte koduta loomade varjupaiga elanikku. Seni tutvustatutest on kodu leidmata veel kass Utel, eelmisel nädalal sai koju ka 8-aastane koer Roxy.

Kui Findus puges hinge ja sooviksite endale koju mõnust nurrumasinat, siis Tartu loomade varjupaiga (Roosi 91k) telefon on 5333 9272 ja e-posti aadress tartu@loomadevarjupaik.eu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles