Parimad sõbrad said hotelli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeratreener ja hotellipidaja Kaire Teas tõdes, et kuigi teenus pole sugugi uudne, on põhjusi, miks omanik võiks lemmikule ajutist majutust vajada, endiselt küllaga.
Koeratreener ja hotellipidaja Kaire Teas tõdes, et kuigi teenus pole sugugi uudne, on põhjusi, miks omanik võiks lemmikule ajutist majutust vajada, endiselt küllaga. Foto: Kris Süld / Sakala

Viljandi külje all Mäeltkülas avati hiljaaegu Viljandimaa esimene koerahotell, mis muudab lemmikloomasõprade elu kergemaks.

Koeratreeneri ja hotellipidaja Kaire Tease ütlemist mööda pole selline teenus uudne ei maailmas ega ka Eestis, sest põhjusi, miks võiks omanik vajada koerale ajutist majutust, on palju. «Ajutine haiglasse või reisile minek,» nimetas ta mõnda juhtu, kui omanikul on vaja kodust ära olla ning tal ei ole võimalik oma koera eest hoolitseda.

Hotelli vajalikkuse kohta sai Teas kinnitust kohaliku loomade varjupaiga esindajate, lemmikloomapoe müüjate ning veterinaaridega suheldes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles