Lotomiljonärile ennustas võitu horoskoop

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pallimasin.
Bingo Loto pallimasin. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Eesti Lotos käis täna oma võitu vormistamas järjekordne lotomiljonär, kes 13. oktoobri loosimisel võitis Bingo Loto jackpoti summas 7 053 725 krooni.

Eesti 104. lotomiljonär on 60-ndates aastates Tallinast pärit vene keelt kõnelev naine, kes ostis võidupileti Balti Jaama R-kioskist Tallinnas. Võidust sai ta teada reedel samas müügikohas piletit kontrollides.

Naise sõnul lubas horoskoop mõned kuud tagasi talle suuremat lotovõitu ja pärast seda on ta igaks loosimiseks lotopileti ostnud.

Et tegemist on väga suure summaga, ei ole võitjal veel kindlat plaani, kuhu ja kuidas ta raha investeerib, kuid kuna mitu tema pere liiget on viimasel ajal koondatud ega ole veel uut tööd veel leidnud, soovib ta esimesena just neid toetada.

Samuti kavatseb seitsme miljoni krooni võrra rikkamaks saanud naine lasta oma korterit remontida. Ülejäänud summa investeerimise osas peab ta nõu lastega.

Tänavu on Eestis lisandunud seitse lotomiljonäri ning kokku neid nüüd 104, neist 61 on mehed ja 43 naised. Bingo Lotoga on Eestis miljonäriks saanud 55 inimest.

Hasartmängumaksuna on Eesti Loto tänavu üheksa kuuga riigile spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks maksnud üle 71,7 miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles