Hannes Astok: «Vihkamise tund»

Hannes Astok
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

KUKU Raadio «Keskpäevatund» toob arvamusfestivalil, nii nagu ka igal tavalisel laupäevasel keskpäeval kuulajateni uudised koduvabariigist:  põhjendatud arvamusi ja reipaid kommentaare Eesti ühiskonnaelu kohta, kirjutab Hannes Astok.

Nagu igal nädalal, uuristavad «Keskpäevatunni» hobiajakirjanikest saatejuhid end sügavale poliitikamaailma hämaratesse katakombidesse, et sealt kuulajate ette, halastamatusse otse-eetrisse tirida poliitikamaailma hämarad teod ja säravad tähed.

Ma ei räägi teile, kuidas me terve nädala oma võimsa meeskonnaga seda saadet ette valmistame, kust informatsiooni hangime ja kui kalliks see meile maksma läheb. «Keskpäevatund», mille tõid enam kui kakskümmend aastat tagasi eetrisse Harri Tiido, Hans H. Luik ja Rein Lang, lihtsalt teab, kuidas asjad käivad.

Selle saate taustal on laupäeva hommikuti üles kasvanud terve uus põlvkond. Mõnigi neist noortest inimestest vihkab seda saadet õigustatult, sest sel ajal, kui onud eetris Eesti elu lahkasid, pidi kodus valitsema vaikus. Seetõttu on saatel ka hüüdnimi «Vihkamise tund».

Kõik, kes me oleme seda saadet teinud, oleme tegelikult sõbralikud ja rahumeelsed inimesed. Lihtsalt lolluse talumisega on raskusi.

Raadio tavaliselt pilti ei näita. Kord aastas, arvamusfestivalil saab meid näha -  kasutage haruldast juhust ning tulge meid kuulama ja vaatama Postimehe lavale laupäeval kell 12.

Eetris on Mart Luik, Hannes Astok ja Heldur Meerits.

Kuulmiseni!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles