Eksinud seenelised annavad politseile palju lisatööd

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kukeseened..
Kukeseened.. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Ka tänavu sügissuvel on politseil ja teistegi jõustruktuuride esindajatel tulnud korduvalt jätta oma põhitöö ja minna otsima metsa eksinud seenelisi ja marjulisi.

Kolmapäeval läks Iisaku lähistel Vaikla metsades kaduma kohalik 72-aastane mees, keda peale lähedaste otsisid ka politseinikud, kaitseliitlased ja naabrid, kirjutab Põhjarannik.

Kaitseliitlased leidsid kadunud mehe teadvusetult lamamas. Mees toimetati haiglasse.

Teisipäeval läks Vaivara vallas Auvere kandis metsa 61-aastane sillamäelane, kes eksis ära ja veetis öö metsas. Mees jõudis omal jõul hommikul ühte talusse.

Narva politseiosakonna vanemkomissari Reeno Kullamä sõnul suundus kaduma läinud meest otsima 20 politseinikku. Ta ütles, et kuna nii suur hulk politseinikke oli hõivatud sillamäelase otsingutega, siis ei saanud nad samal ajal tegelda oma põhitööga - avaliku korra tagamisega nende hallataval territooriumil.

Pühapäeva õhtul teatas üks naine, et tema 79-aastane mees oli läinud hommikul jalgrattaga Jõhvi lähedal olevasse Kotinuka metsa ja pole siiani tagasi tulnud. Patrullpolitseinikud otsisid meest esmalt metsateedelt lootuses, hiljem hakati õhku laskma signaalrakette. Veidi enne üheksat õnnestuski mehel metsast omal jõul välja saada.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles