Meestel lasub süüdistus kahe ohvri mõrvas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuga. Fotolavastus.
Nuga. Fotolavastus. Foto: Toomas Huik / Postimees

Viru maakohtus algas esmaspäeval protsess kolme mehe üle, kes süüdistuse järgi olid seotud kahe inimese mõrva ja ka muude kuritegudega, teatas BNS.

Uurimine tuvastas, et mullu 2. juuli õhtul hakkas 30-aastane Anton koos 56-aastase Aleksei, 41-aastase Dmitri ning ühe naisega süüdistama 60-aastast Viktorit selles, et viimane oli mõni aeg tagasi noaga löönud Alekseid.

Süüdistuse kohaselt lõi seltskond Viktorit korduvalt kätega, kaasas olnud karguga ja noaga ning peksis peaga vastu seina ja põrandat. Lõpuks aga võttis Anton juhtme ning kägistas Viktori surnuks.

Seejärel läks Anton teise korterisse, kus läks tülli oma 51-aastase nimekaimuga. Anton asus ohvrit karguga peksma, seejärel pussitas teda kaela- ja lõuapiirkonda, põhjustades mehe surma.

Nende tegude eest süüdistab Viru ringkonnaprokuratuur seni karistamata Dmitrit tapmises ja teise inimese tervise kahjustamises ning varem kahel korral karistatud Alekseid tapmises. Varem seitse korda kriminaalkorras karistada saanud Anton sai süüdistuse kahe inimese mõrvas.

Lisaks tuleb Antonil vastust anda kohtutäituri tapmise ja vara hävitamisega ähvardamise eest, mille ta süüdistuse kohaselt pani toime 2014. aasta juunis.

Viru maakohus arutab julmade kurjategijate süüasja terve alanud nädala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles