Ruhnul algab eesti väikseim festival

Janar Ala
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Kalkun
Mari Kalkun Foto: Kristjan Teedema

Eesti väikseim festival, teatab esimest korda toimuva Ruhnu Rahu alapealkiri. Festivalil näidatakse igasuguseid asju.

Esineb siinse indie-publiku ühe lemmiku Taanist pärit ansambli Efterklang kõrvalprojekt Liima, Mari Kalkun , toimub Veiko Õunpuu uue filmi "Roukli" absoluuutne Eesti esilinastus ja muud ja muud.
 

Nad ütlevad: "RuhnuRahu on 19-21. augustini toimuv suvelõpufestival sõbralikele inimestele, mille peaesinejateks on Ruhnu saar ja meri. Festivali kava on segu headest asjadest, mida ei leia mujalt ega hulgi. RuhnuRahu pakib pika augusti- ja nädalalõpu sisse muusika, filmi, etendused, fotograafia, looduse, arutelud, matkad, mere, talgud, kohalikud road ja töötoad suurtele ja väikestele."

"RuhnuRahu  festivalipaikadeks on Ruhnu märgilised kohad: sadam ja vana päästekuur, Eiffeli projekteeritud tuletorn, Baltimaade vanim puukirik, koolimaja, rahvamaja ja kogu Ruhnu ise."

Esinejad: Liima (Efterklang + Tatu Rönkko; Taani, Soome). Mari Kalkun. Veiko Õunpuu “Roukli”. Aparaat. DJ Drummie & Orav. Kinoteater. MICUCU. Lu:k / Virko Veskoja. Ivo Posti. Ennu Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles