LG nutikellad saavad WiFi ühenduse

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG Watch Urbane
LG Watch Urbane Foto: cnet.com

Tehnoloogiaettevõte LG Electronics nutikell G Watch R muutub tänu uusimale Android Wear uuendusele WiFi-suutlikuks, mis võimaldab kasutajatel teateid vastu võtta ka ilma bluetoothi ühenduseta.

Lähipäevade jooksul on kogu maailmas saadaval Firmware Over-the-Air (FOTA) uuendus, mis jõuab nii LG G Watch, G Watch R ja Watch Urbane nutikelladeni.

Lisaks G Watch R WiFi-suutlikkusele toetavad kõik kolm nutikella nüüd ka interaktiivseid kellaekraane, mille kasutajad saavad alla laadida Google Play keskkonnast. Puutetundlikud interaktiivsed ekraanid võimaldavad kasutajatel mugavalt lisainformatsiooni hankida.

Äsjane uuendus võimaldab LG Android Wear seadmetel kasutada erinevaid rakendusi nagu näiteks ilmateade või tõlkerakendused. Nagu ikka jõuavad telefoni lugemata e-kirjad ja kalendimärguanded. Kelladel on ka liikumisandurid sammude, põletatud kalorite ja läbitud teekonna kuvamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles