Endine vormel-1 sõitja on traagilise õnnetuse järel kriitilises seisus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Wilson viidi õnnetuse järel helikopteriga haiglasse.
Justin Wilson viidi õnnetuse järel helikopteriga haiglasse. Foto: SCANPIX

Endine F1 sarja sõitja Justin Wilson sattus eile õnnetusse IndyCari sarjas ning 37-aastane võidusõitja on hetkel kriitilises seisus.

Eile Poconos sõidetud IndyCari võidusõidul olid meestel käsil viimased ringid, kui Sage Karam sõitis vastu seina ning tema masina jupid lendasid laiali. Õnnetul kombel sai ühe masina osaga vastu pead löögi Wilson, kes kaotas teadvuse ning sõitis masinaga omakorda vastu seina. Meditsiiniline personal toimetas 37-aastase Wilsoni kiirelt autost välja ja ta viidi helikopteriga haiglasse. Hetkel viibib Wilson koomas ja on raskes seisus.

«IndyCari sõitja Justin Wilson sai tänasel (eilsel- toim.) Pocono võidusõidul raske peavigastuse. Wilson on koomas ja kriitilises seisus, tema seisundit hinnatakse Allentownis asuvas haiglas,» seisis IndyCari sarja ametlikus teadaandes.

Wilson on oma võidusõitjakarjääri jooksul jõudnud osaleda mitmetes erinevates sarjades ja nii sõitis ta 2003. aastal F1 sarjas Minardi ning Jaguari eest. IndyCaris sõidab Wilson alates 2008. aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles