JÄRELVAATAMINE: Väärtusteemaline seminar Eetikakohvik - Teadmiste Pada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seminaril Teadmiste Pada arutatakse noori puudutavaid teemasid. Seekord on teemaks väärtused.
Seminaril Teadmiste Pada arutatakse noori puudutavaid teemasid. Seekord on teemaks väärtused. Foto: MTÜ Eesti Noorsootöötajate Ühendus

25 ja 26 augustil toimus Tartus väärtusteemaline seminar Eetikakohvik - Teadmiste Pada. Seminari mõlemat päeva on võimalik järelvaadata siit samast!

Pidevalt muutuvas ühiskonnas ning mitmete vastuoluliste ja tormiliste protsesside keskel siin Eestis küsivad noortega töötavad inimesed: „Millistest väärtustest peaksime noortega koolis ja noortekeskuses töötades lähtuma?“  või „Kuidas noortele neid vastuolusid, millest nad iga päev kuulevad, selgitada?“ või „Kuidas kohelda kõiki noori võrdselt ja lugupidamisega?“ aga ka „Mida teha kui professionaalne eetika ja isiklikud väärtused lähevad vastuollu?“

Eesti Noorsootöötajate Ühendus korraldas 25.-26. augustil Eetikakohviku seminari kus nendele ja mitmetele teistele küsimustele vastuseid otsiti.

25. augustil arutlesid väärtuste teemal Tartu Ülikooli eetikakeskuse väärtusarenduse koolitaja Tiit Kõnnusaar ja professor Halliki Harro-Loit.

26. augustil toimus paneeldiskussioon teemal „Millised väärtused peavad ühiskonnas olema, et haavatavatel gruppidel oleks Eestis hea elada?“ Osalesid Kristel Rannaääre (Eesti LGBT Ühing), Malle Hallimäe (Lastekaitse Liit), Marianne Meiorg (Eesti Inimõiguste Keskus), Kristina Papsejeva (Eesti Seksuaaltervise Liit)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles