Eesti Posti teenindus tekitas nördimust

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkontor. Foto on illustratiivne.
Postkontor. Foto on illustratiivne. Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Viimsi keskuses uut Eesti Posti postkontorit väisanud inimest pahandas teenindajate vähesus ja aeglane töötempo.

Lugeja käis Viimsis Sõpruse puiestee 15 asuvast uuest postkontorist pakki kätte saamas ning jäi mõtlema, mis on selle koha mõte. «Läksin järjekorda – neli letti, kaks teenindajat, üks õpilane ja mõlemad tegid oma tööd üliaeglaselt,» kirjeldas lugeja nähtud olukorda.

Tema sõnul oli eelmine postkontor küll palju väiksem, kui seal oleks ta paki juba ammu kätte saanud. «Mis on uhke uue kontori põhimõte? Mõtlesin rumalast peast, et kiirem ja parem teenindus, aga igatsen juba taga vana, pisikest kontorit,» rääkis ta ning imestas, miks avada kontor, kus töötab neljast kassast ikka vaid kaks, nii nagu oli ka eelmises kontoris.

Lisaks oli lugeja pettunud, sest päris olukorra kohta aru ka postkontoris töötanud teenindajatel, kuid ei saanud oma küsimustele vastust. «Tundub, et rääkimine pole samuti teenindajatel tugevam pool,» lisas ta.

Eesti Posti pressiesindaja Mattias Kaiv tänas lugejat tagasiside eest. Tema sõnul on uues postkontoris tagatud klienditeenindajatele paremad töö- ja teenindustingimused ning samuti on see klientide jaoks lihtsamini ligipääsetav.

«Kuna aga suvine puhkuste aeg veel kestab, siis on mitmetes postkontorites töökäsi vähem kui tavaliselt,» tõdes Kaiv ja lisas, et muuhulgas otsitakse töökäsi juurde ka Viimsi postkontorisse. Soovijatel tasub võtta firmaga ühendust.

Kaiv rääkis, et õpilaste puhul jäävad nad lootma klientide mõistvale suhtumisele, sest tegu on alles õppivate töötajatega ning kindlasti kasvab nende osavus ning töökvaliteet aja möödudes jõudsalt.

Pressiesindaja lisas, et Eesti Post kogub ka ise andmeid keskmise teenindamisele kuluva aja ning järjekorra pikkuste kohta, et selle põhjal siis oma teenindust veelgi paremaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles