Ossinovski: keskendume praegu koalitsioonileppe muutmisele

Indrek Mäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski Foto: Kristjan Teedema/PM

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe Jevgeni Ossinovski sõnul keskendutakse hetkel eelkõige olemasoleva võimuleppe muutmist puudutavatele läbirääkimistele, et pühapäeval kogunev volikogu saaks Reformierakonna ettepanekute osas seisukoha võtta.

«Hetkel toimuvad läbirääkimised vastavalt mandaadile, mis erakonna juhatus on mulle andnud,» kinnitas Ossinovski. «Arutelud jätkuvad ka täna ning eesmärk on kokkuleppele jõuda,» lisas ta.

Tema sõnul otsustab läbirääkimiste järgselt pühapäeval kogunev sotside volikogu, kas arutelude tulemus on erakonna jaoks rahuldav. «Hetkel on raske öelda, mis mõtetega volikogule lähen, nii palju tähtsaid teemasid on vaja enne veel põhjalikult läbi arutada,» ütles Ossinovski.

Ossinovski sõnul vastab tõele, et ta on kohtunud ka teiste erakondade esindajatega, kuid uue võimuliidu moodustamise osas jäi ta napisõnaliseks. «Alternatiivne koalitsioon saab tekkida siis kui kellelegi on parlamendis 51 häält koos, täna on selline enamus IRL-il, sotsidel ja Reformierakonnal. Loomulikult on võimalikud ka teised kombinatsioonid, kuid meie jaoks pole see teema, millega aktiivselt tegeleda,» lõpetas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles