Heategijad kogusid koduta loomade toetuseks ligi 32 000 krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerte varjupaik.
Koerte varjupaik. Foto: Erakogu

Heategevuslikust koertenäitusest BIG Match Show osa võtnud inimesed kogusid Tallinna loomade hoiupaiga toetuseks kokku ligi 32 000 krooni, mida on plaanis kasutada varjupaika sattunud loomade elutingimuste parandamiseks.

Kokku võttis eelmisel nädalavahetusel toimunud näitusest osa 200 koera, keda käis pealtvaatajana kaemas üle 1000 inimese.

Piletitulust, osalemistasust ja heategevuslikust müügist kogunes 31 651 krooni, mille näituse korraldajad Bigbank ja Eesti Koeraomanike Selts ning patroon Marju Länik annavad edasi Tallinnas asuvale MTÜ Loomade Hoiupaigale.

BIG Match Show projektijuhi Kristi Berggreni sõnul soovib MTÜ Loomade Hoiupaik annetuste teel kogutud summat kasutad eelkõige loomade hoiutingimuste parandamiseks ning sanitaarremondiks.

Lisaks on tarvis soetada ka plastmassist puurid ehk nn skipperid, millega loomi transportida.

«Kogutud summa on tõhusaks abiks nende eesmärkide täitmisel ja soovime kõiki hea südamega inimesi korraldajate poolt tänada,» märkis Berggren.

Tänavu juba kuuendat korda toimunud BIG Match Show’l võistlesid nii puhtatõulised kui segaverelised koerad, kes võtsid mõõtu vastavalt vanusele ja suurusele – ülepõlve- ja allapõlve kutsikad, koerad ning veteranid.

Näituse üldvõitjaks trooniti tänavu Lea Rahule kuuluv segavereline Milo.

BIG Match Show on Eesti suurim iga-aastane heategevuslik koertenäitus, mille eesmärk on juhtida tähelepanu kodutute loomade probleemile ja selle lahendamise võimalustele ning toetada kodutute loomade varjupaikasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles