Mitsubishi esitleb Frankfurtis uut Outlanderi hübriidi

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Outloander PHEV
Uus Outloander PHEV Foto: Mitsubishi

 Mitsubishi toob Frankfurti autonäitusel maailma ette oma tugevalt uuenenud pistikhübriidi Outlander PHEV ja paneb selle Euroopas müüki juba septembris.

Tehniliselt saab hübriidil olema eraldi mootorid esi- ja tagarataste vedamiseks, kuid tehtud on mitmeid edusamme selle tõhusamaks muutmisel. Mootori vähenenud hõõrdumine peaks vähem tootma ka heitgaase, märgatavalt peaks paranema ka masina kiirendus, vahendab autoblog.

Nii disaini kui mehhaaniliste uuenduste osas peaks mudel üle võtma kõik omadused oma mitteelektriliselt vennalt. Selle hulka kuulub näiteks täiesti uus esiosa, milles on segunenud kroomitud ja läikivad mustad pinnad. Masinal on all ka uudsed kahetoonilised 18-tollised veljed ning salongis nelja kodaraga rool.

PHEV’i Euroopa kasutajad saavad nüüd ka ligipääsu teenusele, mis võimaldab autot laadida oma kodusest elektrisüsteemist.

Outlander PHEV’i esimene mudel valmis Jaapanis jaanuaris 2013 ning sellest saib maailma esimene 4WD SUV pistikhübriid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles