Kunagine lemmik tagasi Servitis, ees ootab hooaja tähtsaim mäng

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti mängujuht Mario Karuse viskas Chocolate Boysi väravasse 12 palli.
Põlva Serviti mängujuht Mario Karuse viskas Chocolate Boysi väravasse 12 palli. Foto: Margus Ansu

Käsipallihooaeg pole veel õieti alanud, kuid Eesti meistermeeskond Põlva Serviti peab juba homme ühe selle hooaja tähtsaima kohtumise – EHFi karikasarja avaringi esimeses mängus võõrustatakse Leedu meistermeeskonda Klaipeda Dragunast. Korduskohtumine peetakse nädal hiljem Leedu sadamalinnas.

«Eurosarja mäng on hooaja esimestest kohtumistest vaieldamatult kõige tähtsam,» tõdes Serviti peatreener Kalmer Musting. «Eesti meistriliigas või Balti liigas on võimalik esimeste mängude ebaõnnestumist hooaja edenedes parandada, eurosarjas sellist võimalust pole.»

Kuigi klubid pole teineteisele päris võõrad, kobatakse mõnes mõttes pimeduses – kumbki ei tea teise meeskonna praegusest mängupildist suurt midagi. Mõlemad meeskonnad on osalenud kahel hooajaeelsel turniiril ja saanud kõigi kohtumiste peale ühe kaotuse. Seejuures võib eeldata, et Serviti mängis vähemalt kodusel turniiril tasemelt veidike tugevamata vastastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles