Merit Kopli: 90 lehekülge Postimeest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe peatoimetaja Merit Kopli.
Postimehe peatoimetaja Merit Kopli. Foto: Liis Treimann / Postimees

Kui argipäeviti ei pruugi pikemaks lugemiseks piisavalt aega olla, siis ühte mõnusasse nädalavahetusse võiks hea lugemine kuuluda küll. Postimees tuleb välja uuenenud nädalavahetuslehega, kus jagub lugemist mitmeks päevaks ja igale maitsele. 

90 leheküljega on see kõige paksem ajaleht Eestis, juba harjunud Arterile ning Arvamusele ja Kultuurile lisaks leiab lugeja nüüd ajalehe vahelt ka uue ajakirja Elustiil.

Eestis nagu mujalgi maailmas on ajalehtede väljaandjate suurem tähelepanu suunatud sisu pakkumisele veebis ja mobiilis: info peab liikuma kiiresti, olema kõikjal kättesaadav ja mugavalt kasutatav. Ka Postimehe portaalid arenevad hoogsalt nii sisu kui kasutajasõbralikkuse poolest. Ometi pole paberleht meie jaoks igand ega kaduv nähtus, millesse panustamisel poleks mõtet. Eesti suurima lugejaskonnaga ajalehena on Postimees paberil jätkuvalt oluline ja elujõuline. Oma lojaalsele ja kõrgete nõudmistega lugejaskonnale peame pakkuma parimat ajakirjandust ja aitama lugejal leida infotulvast kõige olulisemad uudised, arvamused, isikud, valikud.

Kogu nädalavahetuslehte hoiab koos põhileht, mis suuremalt jaolt on samasugune nagu igapäevane harjumuspärane ajaleht – kõige tähtsamad uudised, reportaažid, arvamuskülg. Nädalalõpu meeleolu lisab sellesse lehte aga «Nädala nägude» rubriik, kuhu toimetus on valinud lõppeva nädala kõige tähtsamad ja huvitavamad tegijad, olgu siis heas või halvas mõttes.

Inimestele, kes tahavad pikemaid arvamuslugusid ja põhjalikumaid kultuurikäsitlusi, on mõeldud nädalavahetuse lisaleht Arvamus ja Kultuur, mis alustab juba kümnendat hooaega ja millel on Eesti avaliku arvamuse kujundamisel oma selge roll ja tähtsus. Kuid et nii lugejail kui ka tegijail säiliks seejuures ka naljasoon, on AK viimane külg Juurika päralt.

Ilmumist jätkab Arter, kuid see on teinud läbi palju muutusi ja loodetavasti aina paremaks saanud. Uuenenud Arter on pühendunud inimesele: inimene oma mõtete ja tegudega ning elu oma värvikirevuses on Arteri lugude keskmes.

Uus väljaanne Postimehe nädalalõpulehes on praktilise suunitlusega Elustiil, mis on Eesti ajakirjadest nüüd suurima tiraažiga. Selles on juttu toidust, moest, tervisest, suhetest, reisimisest, tehnikast, kodust. Iga Elustiili fookuses on persoon, kelle valikute ja kogemuste kaudu just selle numbri põhiteemat käsitletakse.

Suvi on läbi ja kevadeni on aega. Õhtud venivad pikemaks ja ilmad muutuvad külmemaks. Postimees on hea kaaslane sellistel tubastel nädalavahetustel, sest ka jõulud tulevad aina lähemale ja pärast seda on kevad peagi jälle käes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles