Väravahoos noor ründaja edestas augusti jooksul üksinda pea kõiki konkurente

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eduard Golovljov (esiplaanil).
Eduard Golovljov (esiplaanil). Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Jalgpalli Eesti esiliigas jätkas oma viimase kuu imelist vormi Infoneti duubli noor ründaja Eduard Golovljov, kui tema kahest väravast alistati Rakvere Tarvas, kirjutab Soccernet.ee.

Iseseisvate klubide arvestust juhtiv Tarvas oli koduplatsil motiveeritud punktilisa püüdma ja väga kaua peeti külalistega ka viigiseisul vastu, kuid 81. ja 84. minuti väravad Golovljovilt otsustasid siiski seekord mängu saatuse.

Sellega saab Golovljovi jaoks täis kuu, millesarnast pole Eestis ammu nähtud. Alates Kiviõli Irbise kostitamisest seitsme väravaga 9. augustil on 18-aastane Golovljov löönud seeria 7-2-3-2-2-2 ehk veidi vähem kui kuu ajaga on ründaja sahistanud võrku 18 korral!

Selline saldo tähendab, et Golovljov kannatab julgelt välja võrdluse klubidega: kui välja jätta selle aja jooksul koguni 37 kolli kõmmutanud Tallinna Levadia duubel, on Golovljov samal ajaperioodil kõiki teisi ületanud. Ta meeskonnakaaslastel Infonetist on kirjas 11, FC Kuressaarel 10, Santosel 9, Tallinna Kalevil ja Vändral 7, Tarval ja Kiviõlil 6, Kalju duublil 5 ja Flora duublil 4 väravat.

Kogu hooajaga on Golovljov löönud nüüd 28 väravat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles