Serena Williams: kardan kohtumist Venusega

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus ja Serena Williams
Venus ja Serena Williams Foto: SCANPIX

US Openi tenniseturniiri veerandfinaalis lähevad vastamisi Serena ja Venus Williams. See on õdede 27. omavaheline mäng.

«See ei saa minu jaoks lihtne olema,» lausus Serena Williams The Mirrori vahendusel. «Ta on ainus mängija, kellega kohtumist ma kardan. Asi pole selles, et ta on mu õde, aga ta lihtsalt teab, kuidas mind võita.»

Williamsite omavahelistes mängudes on praegu üldseis 15:11 Serena Williamsi kasuks. US Openil on neil omavaheline seis aga 2:2.«Ta tunneb mu nõrkusi kõigist paremini,» lisas Serena Williams. «Ta on mind väga palju võitnud. »

Serena Williams jahib US Openil selle aasta neljandat suure slämmi turniiri võitu. Serena Williams on tänavu võidutsenud Austraalia lahtistel, Prantsusmaa lahtistel ja Wimbledonis. Naiste tennises võitis viimati ühel aastal kõik neli suurturniiri Steffi Graf, kes sai sellega hakkama 1988. aastal.

Venus Williamsi sõnul ei taha ta oma õe suurt võimalust rikkuda, kuid tahab mängida head tennist. «Meile kõigile meeldib näha ajaloo sündi,» ütles Venus Williams. «Siiski proovin keskenduda ainult oma mängule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles