Tallinna maratonil elu unistuse täitnud Raio Piiroja: Nüüd võib paksuks minna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB Tallinna maraton
SEB Tallinna maraton Foto: Eero Vabamägi, Jaanus Lensment

Täna toimus SEB Tallinna maraton, mille 42 kilomeetri distantsi võitis keenialane Kiprop Tonui. Maratonil osales teiste seas kunagine Eesti jalgpallikoondislane Raio Piiroja, kelle sõnutsi täitis ta täna ühe oma unistustest - joosta maraton alla kolme tunniga.

Piiroja läbis 42,195 kilomeetri pikkuse distantsi ajaga 2.59,32 ja sai sellega 74. koha. Kunagine jalgpallikoondislane oli jooksu järel heas tujus. "Ilus viimane nädal on olnud jalgpalliinimestel! Kõigepealt pani Eesti koondis kodus Leedule ära - väga ilus võit. Siis panime Pärnu linnameeskonnaga Nõmme Kaljule ära - neid punkte oli vaja nagu õhku. Ja nüüd täitsin ühe oma unistustest ja jooksin maratoni alla kolme tunniga. Unistus on täidetud, nüüd võib paksuks minna," muigas Piiroja.

Omaaegne koondislane läbis maratoni täielikus jalgpallivarustuses ja seda heal põhjusel: "Austusest jalgpallikoondise vastu".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles