Laupäeval peetakse Tornide väljakul kesklinna sügislaata

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Albert Truuväärt

Eeloleval laupäeval, 19. septembril kella 10-15 toimub Tornide väljakul traditsiooniline kesklinna sügislaat, millega koos tähistab Tallinna kesklinna valitsus ka oma sünnipäeva.

Sügislaadal pakutakse kohalikku talukaupa, sügissaadusi, käsitöömeistrite toodangut, antiiki ning toimuvad mitmed esitlused ja degustatsioonid, teatas linnaosavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas. Esinevad ansambel Kõrsikud, Audru Jõelaevanduse Punt, viiuliansambel Võlukeeled, meesansambel Vanaisad ning naisansambel Miraaž. Esinevad Minimuusikal laulustuudio lapsed ja Dancelife tantsutüdrukud.

Alates kella 11 on Tornide väljakul tervisetelk, kus mõõdetakse vererõhku, kolesterooli taset veres, keha rasvaprotsenti ja kehamassiindeksit. Kõik kehanäitajate mõõtmised on tasuta.

Lastele on kogu päev avatud batuut, joonistatakse näomaalinguid ning saab sõita poniga. Lisaks lõbustavad lapsi klounid. Avatud on Kanutiaia noortemaja telk, kus saab värvida ja joonistada ning proovida ehete valmistamist ja puutööd. Toimub õnneloos, mille auhinnad on välja pannud KalevSpa, Koduextra ning Raua saun. Sügislaat ja atraktsioonid lastele on tasuta.

«Tallinna linnaosad oma piirides moodustati  1. septembril 1993 ning nii on sügislaada ajal tavaks saanud ka kesklinna valitsuse sünnipäeva pidamine. Ühtegi sünnipäeva ei peeta ju ilma tordita ning meiegi pakume laadale tulijatele sünnipäeva puhul torti,» lubas linnaosa vanem Alar Nääme.

Kesklinna sügislaat toimub tänavu neljandat aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles