Hurtsi seni suurima turnee piletid on tänasest müügil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer 2014: kolmas päev ja Hurts
Õllesummer 2014: kolmas päev ja Hurts Foto: Jelena Rudi

Briti popduo Hurts esineb Eestis plaadituuri «Surrender» raames 10. märtsil. Bändi seni suurima tuuri Tallinna kontserdi piletid on nüüd müügil.

Hurtsi andunumate fännide jaoks on esmakordselt lava ette loodud eraldi fännisektor, kus saab kõige parema ülevaate laval toimuvast. Bändi liikmed on lubanud anda seni parima kontserttuuri.

Auhinnatud ja Euroopa muusikaedetabelite tippudes figureeriv Briti popduo Hurts esineb Tallinnas Saku Suurhallis 10. märtsil. Eestisse toob mehed nende uhiuus veel avaldamata kolmas kauamängiv nimega «Surrender». Kuigi albumi ametlik esitlus on planeeritud 9. oktoobriks, on juba praegu  avaldatud mõned uued singlid. Raadiote edetabelite tippu on jõudnud laulud «Somekind of Heaven» ja «Lights», mis on fännide sõnul eelmiste singlitega võrreldes palju helgemad. Hurts on lubanud seekordsel tuuril esitada laule nii uuelt albumilt kui ka kahelt eelmiselt armastatud kauamängivalt «Happiness» ja «Exile».

Foto: Monster Music

Bändi liikmed Theo ja Adam tegid uue albumi koostöös Grammy auhinna võitnud muusikaprodutsendi Stuart Price’iga, kelle käe all on sündinud hittlood Madonnale, Gwen Stefanile ja USA rokkbändile The Killers. Samamoodi lööb uuel albumil kaasa Grammy auhinna võitnud muusikaprodutsent Ariel Rechtshaid, kelle sulest on tulnud Billboardi number üks laul «Hey There Delilah».

Hurts saabub Tallinna viiendat korda, olles kontserdiedu aina kasvatanud. Oma esimese kontserdi Eestis andis bänd 2011. aastal.

Piletid 10. märtsil Saku Suurhallis toimuvale kontsert-show'le «Surrender» on saadaval alates kell 10.00 Piletilevi müügipunkides ja kodulehel. Kiirematele on eelmüügist ostes pileti hind vaid 29 eurot.

Briti popduo Hurtsi seni suurima tuuri «Surrender» Tallinna kontserdi piletid on nüüd müügil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles