Edgar Savisaar jääb esialgu haiglasse meedikute hoole alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savisaar pöördus eile südameprobleemidega ise haiglasse.
Savisaar pöördus eile südameprobleemidega ise haiglasse. Foto: Sander Ilvest

Eile südameprobleemidega Ida-Tallinna Keskhaiglasse läinud Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar jääb esialgu haiglasse meedikute hoole alla.

«Savisaare olukord on kontrolli all, kuid esialgu jääb ta pigem haiglasse meedikute järelevalve alla,» ütles Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk täna hommikul BNSile.

Ida-Tallinna keskhaigla juht Ralf Allikvee ütles ERRi uudisteportaalile, et Savisaar võib veel päevadeks haiglasse jääda. «Härra linnapea on haiglas ja jääb haiglasse. Ei ennusta, aga ei loe tundides vaid päevades. Ei tahaks ennustada, sest ma ei ole raviarst, aga ma tean seda, et seal on tõsised probleemid ja nendega tegeldakse,» ütles Allikvee ja lisas, et ei saa täpsustada, milliste terviseprobleemidega on tegemist.

Savisaare nõunik Liina Oja lisas BNSile, et linnapead asendab tema ametis abilinnapea Taavi Aas.

Korruptsioonikahtluse alla langenud Savisaar läks haiglasse eile pärastlõunal pärast seda, kui oli viibinud kaks tundi kaitsepolitseis menetlustoimingul. Täna taotleb riigiprokuratuur Harju maakohtus Savisaare kõrvaldamist linnapea ametist eeluurimise ajaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles