Ekspert tutvustab: viis üllatavat nutitelefoni lisaseadet

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 Eesti tootedirektor Katrin Aron
Tele2 Eesti tootedirektor Katrin Aron Foto: Erakogu

Kõik me teame oma nutiseadmetega kaasas olevaid selliseid igapäevaseid lisavidinaid nagu kõrvaklapid ja kaaned, osad meist juhivad oma telefoniga ka televiisorit ja … siin paraku reeglina meie teadmised kõikvõimalike lisaseadmete osas otsa saavadki.

Pöördusime Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni poole ettepanekuga pakkuda välja veel oma TOP5 näidetega võimalikust lisavarustusest. Selgus, et nii mõnigi neist on kas väga leidlik või lihtsalt kummaline.

Fish Finder
Fish Finder Foto: salmo.ee

Kajalood kalamehele Reeper Fish Finder. Tegemist on väikese bluetooth-sonariga, mis kuvab nutiseadme ekraanile veekogu sügavuse, temperatuuri ja põhja struktuuri ning muidugi kalade asukohta. Müüakse paarisaja euroga ka Eesti kalastuspoodides: http://salmo.ee/et/product/bluetooth-kalaleidja-deeper-fishfinder-0.

Nutitelefoni termokaamera Flir One. Kasulik abimees Eesti talvele vastu minnes – professionaalsete termokaamerate tootja valmistatud nutitelefoni lisaseade näitab, kust ja kui palju sooja läheb majast välja. Maksab veebist tellides paarsada eurot: http://www.flir.eu/flirone/display/?id=69324.

Phonesoap
Phonesoap Foto: ThinkGeek

Nutitelefoni UV-desinfitseerija Phonesoap UV Light. Kuna nutitelefon on üks mustemaid seadmeid, siis Phone Soap lubab selle probleemi lahendada. Väidetavalt desinfitseerib karbike telefoni lühilaine ultraviolettkiirgusega nelja minuti jooksul bakteritest ja viirustest. Ühtlasi ka laeb telefoni. Hind 59 dollarit: http://www.thinkgeek.com/product/19ba/.

Paberlennuki nutimootor PowerUp 3.0. Nutiseadmega juhitav mootor teeb tavalisest paberlennukist motoriseeritud pilgupüüdja. Kui droon on tänapäeval paljudel, siis selle lennuki saab soodsalt ise voltida. Maksab 17 – 50 dollarit: http://www.poweruptoys.com.

Laser-klaviatuur Epic. Välgumihkli-suurune vidin kuvab lauale täisklaviatuuri, mis võimaldab nutiseadmega kiiresti trükkida: https://vimeo.com/75620746. Sama tootja teeb nutiseadmetele ka taskuprojektoreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles