Savisaar tegi haiglatoast staabi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju maakohus hakkas täna arutama riigiprokuröri taotlust kõrvaldada korduvas altkäemaksu võtmises kahtlustatav Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar uurimise ajaks töölt.
Harju maakohus hakkas täna arutama riigiprokuröri taotlust kõrvaldada korduvas altkäemaksu võtmises kahtlustatav Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar uurimise ajaks töölt. Foto: Liis Treimann

Alates üleeilesest viibib Keskerakonna juht ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar tervisemurega Ida-Tallinna keskhaigla erapalatis ning täna tehakse talle südame sondeerimise operatsioon.

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ei soovinud Savisaart ees ootavast operatsioonist detailselt rääkida, kuid kinnitas BNSile, et haiglas viibimine kujuneb Keskerakonna liidril pikemaks.

Südameprobleem on enamasti haiglaid ja arste vältival Savisaarel olnud pikki aastaid ning pärast jala amputeerimist, mil tõsise löögi said mitmed tema siseorganid, on südame ülesputitamine sondeerimisega infarkti vältimiseks igati loomulik.

Samas räägiti kuluaarides eile päeval ka, et pärast seda, kui Savisaar kolmapäeval enda jaoks tavatult ise haiglasse läks, on tema uuest peatuspaigast ehk haiglapalatist saanud ühtlasi suurepärane koht vältimaks kaitsepolitsei pealtkuulamisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles