Sillamäe saab puhta gümnaasiumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainult gümnaasium hakkab töötama Sillamäe Astangu kooli hoones.
Ainult gümnaasium hakkab töötama Sillamäe Astangu kooli hoones. Foto: Jevgeni Kapov / SL Õhtuleht

Sillamäe linnavolikogu otsustas moodustada linna praeguste koolide gümnaasiumiosade baasil uus üksnes gümnaasiumiklassidega õppeasutuse, mis peaks tööd alustama 2012. aasta sügisel.

Vastavalt Sillamäe linnavolikogu eilsele otsusele on asutatav kool munitsipaalgümnaasium ja hakkab töötama praeguses Sillamäe Astangu kooli hoones, teatas haridusministeerium.

Niinimetatud puhta gümnaasiumi asutamise tõukeks sai 15. juunil haridus- ja teadusminister Tõnis Lukase ning Sillamäe linnavolikogu esimehe Ain Kivioru ja Sillamäe linnapea Jelena Koršunova sõlmitud ühiste kavatsuste protokoll. Selle alusel moodustatud komisjon koostab 15. detsembriks konkreetse tegevuskava, kuidas uue kooli asutamine teoks saab.

Loodavas gümnaasiumis töötavad kvalifikatsiooninõuetele vastavad õpetajad, see suudab pakkuda vähemalt kolme õppesuunda ning piisavat arvu valikkursusi, andes õpilastele võimaluse kujundada endale individuaalne õppekava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles